Ontdek de kracht van  jouw Powerkleur

Een Powerkleur analyse maakt de verbinding tussen de uiterlijke kenmerken en de innerlijke kwaliteiten. Dit systeem start voor een kleuradvies voor het eerst 100% vanuit de persoonlijkheid. Pas daarna vindt de afstemming met uiterlijke kenmerken plaats.

Wat is dat nu precies

Een kleuranalyse is bij velen wel bekend. Het analyseren door middel van de analysedoeken en kijken naar welke kleuren het best staan bij je ogen, haar en huid, de buitenkant dus. Maar er is meer, we hebben ook onze innerlijke kwaliteiten, onze binnenkant.

En omdat het mijn drijfveer is om het innerlijk te verbinden en
in harmonie met het uiterlijk te brengen, maak ik gebruik van
Personal Power Plus. Een mooi concept en een uniek
instrument, helemaal gebaseerd op jouw unieke
persoonlijkheid. Hoe je vervolgens in je kracht kan gaan staan
en laat zien wat er allemaal in je zit, dat geeft je meer
zelfvertrouwen en laat jou stralen. Een Poweranalyse begint bij
jou als persoon.

Voor wie?

 • Wanneer er duidelijke veranderingen zijn geweest in je
  leven, je lichaam of je mindset
 • Wanneer je je eigen kracht (terug) wilt vinden met de daarbij
  passende kleuren en authentieke uitstraling
 • Wanneer je weer vol trots en zelfvertrouwen voor de spiegel
  wilt staan en blij bent met je spiegelbeeld
 • Wanneer je “ooit” een Kleurenanalyse hebt gehad en
  smokkelt” met de kleuren die je zijn geadviseerd.
  Je ervaart deze bijzondere Kleuranalyse niet alleen met je
  ogen, maar je zal de kleuren ook “voelen”. Door de kleuren niet
  alleen te laten machten met je uiterlijke kenmerken, maar jou
  in de volle kleuren te zetten, zal je alle kleuren ook lijfelijk
  voelen.

EEN POWERKLEUR ANALYSE IS EEN KLEURANALYSE GEBASEERD OP KLEUREN DIE PASSEN BIJ JOUW HAAR, HUID, OGEN,EN LIPPEN, MAAR OOK WELKE KLEUREN JOUW UNIEKE PERSOONLIJKHEID LATEN ZIEN

Hoe werkt het

We beginnen met het maken van een analyse, de
Poweranalyse. Met deze analyse kunnen we zien:
 

 •  Jouw unieke kracht
 • Jouw unieke kwaliteiten
 • Wat jou drijft, wat je moeiteloos voor elkaar krijgt
 • Hoe je dit allemaal zichtbaar maakt met kleur en imago

Powertype

Uit de analyse komen een Powertype (jouw type
persoonlijkheid) en een Powerkleur en Balanskleur. De
kleuren laten jouw kwaliteiten perfect zien. HOE MOOI IS
DAT!

Een Powerkleur analyse is te boeken MET en ZONDER rapport, de materialen zitten er altijd bij. Een Powertype rapport bespreek je tijdens een tweede kleursessie van 1,5 uur.

Deze sessie geeft veel inzichten, een bijzondere diepgang en snel resultaat in de ontwikkeling die je graag wilt en het verlangen wat je hebt. Bijzondere momenten en prachtige resultaten zijn hier al mee bereikt.

PowerKleur Analyse

 • Een Power Kleuranalayse is geschikt voor 1 of 2 personen
 • Een Powerkleuranalyse kost € 147,- inclusief een set met persoonlijke kleurhartjes in een blikje EN een persoonlijke Top 40 kleurenkaart om altijd bij je te hebben.
 • Wil je meer, dat kan natuurlijk altijd. Daarvoor is als extra jouw blauwdruk beschikbaar*. De investering bedraagt dan € 197,- inclusief de hartjes etc. en een digitaal persoonlijk rapport van 30 pagina’s over jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven.
  KAN IK EEN AFSPRAAK MAKEN OM TE KIJKEN WAT VOOR MIJ DE BESTE AANPAK IS?

  Natuurlijk!, Ik kom graag met je in contact. Gebruik de knop hieronder of bel gerust voor meer info:
  06-52547423

Je Blauwdruk

Wil je meer weten over je Powerkleur en welke kleuren  jouw persoonlijke drijfveren bepalen, ga dan voor je Blauwdruk. Inmiddels weet je van de Powerkleurtest dat  daar een heldere beschrijving uitkomt van welke jouw Powerkleur is. Maar je hebt natuurlijk veel meer talenten. Daarover geeft een Blauwdruk rapport veel inzicht.  Dit rapport bestaat uit de 4 kleuren  waarop jij het hoogst scoort in de test. De eerste kleur is de kleur die het sterkst aanwezig is, de kleur van je Powertype. Het is een persoonlijk, kleurrijk advies, wat je laat zien wie je bent, wat je kunt, waar je voor staat en hoe je jouw kwaliteiten, talenten en nog veel meer, voor jezelf en anderen duidelijk zichtbaar maakt.

  Je Blauwdruk is gebaseerd op je 4 hoogste scorende Powerkleuren. Deze laten o.a. zien hoe je dingen moeiteloos voor elkaar krijgt. Ook vind je in het rapport de nuances in je elementen en kleurfamilies. Om deze talenten zichtbaar te maken vind je in het rapport een kleuradvies met de Top 40 kleuren voor jouw hoogst scorende Powertype kleur en de Top 40 kleuren van jouw Balans Power type. Uiteraard staan er vele tips in die direct toepasbaar zijn.

  Laatste Nieuws

  Update januari 2022

  Update januari 2022

  Als je (milde) klachten hebt die passen bij het coronavirus, zeg dan je afspraak af. Dat geldt ook wanneer je recent met iemand in aanraking bent geweest met het coronavirus. Afzeggen is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Dit kan telefonisch (voicemail inspreken), via...

  Update maart 2021

  Update maart 2021

  Lieve klanten, We beginnen deze nieuwsbrief met bijzonder leuk nieuws waarvan je waarschijnlijk al op de hoogte bent. Op 3 maart mogen we weer open! Hoera, wat een opluchting. En wat een lieve reacties en medeleven hebben jullie gegeven. Ook wil ik iedereen bedanken...