Nelleke, aangenaam!

nel-schoenmaker-pure-in-beauty

Mijn Passie is (HSP)55+ vrouwen zichzelf te laten zijn in de beste versie van zichzelf en te laten stralen, blij met wie ze zijn. Innerlijk verbinden met Uiterlijk. Zich mooi, aantrekkelijk en fit te voelen. Schoonheid, kracht en vooral jezelf mogen zijn en laten zien wie je werkelijk bent.

Jouw Authentieke zelf. Innerlijk en Uiterlijk.

Vanuit een onzichtbare middelbare schooltijd ging ik naar een secretaresse baan bij een Multinational. Binnen 2 jaar voelde ik dat dit niet de juiste weg voor mij was. Ik werd alsmaar vermoeider, onzichtbaarder en ik deed alleen wat mij werd opgedragen. Ik twijfelde aan mijzelf….wie was deze grijze muis nu eigenlijk?

Van mijn eigen authentiek identiteit wist ik ook niets. Ik wilde er toch gewoon bij horen. Wie was ik nu eigenlijk zelf? Een lange zoektocht volgde. Ik besloot te kiezen voor een ander pad en ik werd zelfstandig schoonheidsspecialiste. Lange tijd gaf dit voldoening. Vanuit hier kan ik zorgen voor anderen, creatief zijn en kreeg ik echt het gevoel dat ik van waarde kon zijn.

Ik deelde mijn eigen tijd in en ik werkte in mijn eigen tempo Ik paste visagie en huidverbetering toe en zie, ik werd zelfverzekerder en vooral meer zichtbaar. Vele jaren gaf ik schoonheidsbehandelingen, persoonlijke verzorging, aandacht voor jezelf vond en vind ik nog steeds belangrijk. Het gaf mij energie klanten een schoonheidsbehandeling te geven.

Totdat het mij opviel bij een klant die ik net een behandeling had gegeven, zij haar eenvoudige zwarte trui weer aantrok en ik bijna teleurgesteld moest zien ’Waar is nu haar uitstraling en vooral glans gebleven? AHA, nu wist ik het, het was de kleur van de trui die haar niet liet stralen. Ook werd ik mij ervan bewust dat het dragen van bepaalde kleuren mij energie gaf of juist meer energie kostte en leerde vooral hoe kleur mijn stemming en uitstraling kon beïnvloeden. AHA….daarom verfde ik dus vroeger mijn kamer het liefst in een andere kleur als ik een ander/betere stemming wilde komen of deed ik de kleren uit die ik van mijn moeder moest dragen.

Ik werd blij van kleur of juist helemaal niet en voelde dat kleur je een eigen identiteit kan geven. En wat is een wereld zonder kleur?

Meer en meer kwam bij mij behoefte naar verdieping, uitbreiding, hoe ik mij zelf beter kon kleden, welke kleuren en stijl mij flatteerden. Kleur -en Stijladviezen waren mijn volgende stap.

Ook ging ik mij specialiseren en verdiepen in de psychologie en achtergrond van kleur om kleur echt te begrijpen en voelen en wat kleur van invloed heeft op ons welzijn, ons geluk.

Als je mij zou kennen/wat mij onderscheidt

 

 • Is dat ik altijd op zoek ben naar nieuwe mogelijkheden, ideeën over mijn vakgebied
 • Ik ben nieuwsgierig, leergierig zonder oppervlakkig te zijn
 • Maak je mij altijd blij met een bos bloemen
 • Kun je me wakker maken voor… niets, ik slaap liever door.
 • Weet je dat ik altijd gezond eet. Maar, een patatje met mayo gaat er altijd in
 • Weet je dat ik ontzettend veel van wandelen houd. Het liefst langs het strand (met mijn lief)
 • Dan weet je dat ik graag over spirituele zaken filosofeer, meditatie en yoga beoefen
 • Word ik altijd heel vrolijk van merels die hun deuntje fluiten
 • Dan weet je dat ik gek ben op mijn 3 mannen: mijn partner en 2 zonen
 • Weet je dat mijn echte naam Nelleke is!
 • Weet je dat ik blij ben om uniek te zijn en niet iemand ben uit de grote massa

Je kunt mij mij terecht voor:

• Kleur-/Stijladvies
• Persoonlijke Kracht Methodiek
• Voedings-/Lifestyle adviezen

Vanuit mijn intuïtie (Paars) gecombineerd met mijn vakkennis (Indigo) en oog voor detail en stijl (Aubergine) creëer ik (Petrol) een stijl die jou past en aansluit bij jouw talenten, innerlijke schoonheid en vitaliteit waardoor je helemaal jezelf kunt zijn. Ik help je graag om je Persoonlijke en vooral kleurrijke zelf te versterken, want kleur past ons allemaal. dus maak snel een afspraak!