Laat kleur voor jou kiezen!

Elk seizoenstype heeft zijn eigen specifieke kleuren en kenmerken, kleuren die je laten stralen. Dit is voor een ieder uniek en vooral voor iedereen haalbaar. En eerlijk is eerlijk: wie wil er nu niet op zijn mooist uitzien?

 

Kleur van de seizoenen

Tot welk seizoenstype behoor je? Ben je Zomer, Herfst, Lente, Winter of wellicht een combinatie van deze types? Waarom staan bepaalde kleuren fantastisch en zie je er in andere kleuren jaren ouder uit?

Kleuradvies gebaseerd op de 4 seizoenen zoals wij dat kennen, komt oorspronkelijk uit Amerika. ‘Color me Beautiful’, zoals Carol Jackson dat lanceerde in 1980.

Hoe werkt het

Eerst wordt er gekeken of je een koele of warme uitstraling hebt. Met de analyse doekengoud en zilver kan je tijdens deze pre-analyse al snel veel zien. Vervolgens een stapje verder en worden alle analyse-doeken gebruikt en vergeleken. (ik maak gebruik van het 10 seizoenen systeem) Rood, groen, blauw, geel, roze, zwart, etc. etc. Alle kleuren komen voorbij en al snel zal je zien welke kleuren eruit springen. Het gaat erom kleuren aan te reiken die passen bij huid, haar en ogen.

Natuurlijk heel spannend om zelf ook dat Wow-effect van kleur te ervaren. Al snel zal het je duidelijk worden waarom jouw vriendin er schitterend uitziet in dat zwarte jasje en jij het toch maar steeds in de kast laat hangen terwijl je dacht dat je erin zou stralen. Nu je het nut en het effect van kleur gaat ervaren wordt je steeds enthousiaster. Zoveel mooie kleuren die je flatteren.

en nu verder…

Nu we weten tot welk seizoen type je behoort kunnen we combinaties gaan maken in de juiste kleuren en accessoires voor elke gelegenheid, je werk, je feestjes, je vrije dagen, je vakantie etc.

Natuurlijk is het lastig om de al deze juiste kleuren te onthouden, in de winkel is vaak zoveel aanbod en de meeste verkoopsters willen vaak al te graag verkopen wat er hangt. Daarom krijg je een mooie en handige kleurenwaaier mee naar huis met al jouw passende kleurende, die je altijd mee kunt nemen zodat je qua kleur geen miskopen meer hoeft te doen. Uiteraard krijg je een verder passend advies voor jou op maat mee.

.

Onze pakketten

Kleuranalyse

Wil je weten wat je het beste staat, wat jouw persoonlijkheid in het uiterlijk doet stralen? Een kleurenanalyse heeft als doel om je weg wijs te maken welke kleuren je het mooiste maken. Hiervoor gebruik ik het systeem van de seizoentypes.

90 min. | 95,00 incl. persoonlijke kleurenwaaier

Onze Merken

Pure in Beauty & Style werkt met eerlijke en natuurlijke huidverzorgingsmerken.
ALPHA-H
MALU-WILZ
LAVIESAGE

Laatste Nieuws

 
3 maart geopend

3 maart geopend

Lieve klanten, We beginnen deze nieuwsbrief met bijzonder leuk nieuws waarvan je waarschijnlijk al op de hoogte bent. Op 3 maart mogen we weer open! Hoera, wat een opluchting. En wat een lieve reacties en medeleven hebben jullie gegeven. Ook wil ik iedereen bedanken...