Wanneer u niet precies weet welke huidverbeterende behandeling voor u geschikt is, geef ik u graag het advies om voor een kennismakingsbehandeling te kiezen.

KENNISMAKING

Tijdens deze behandeling en intake maken wij kennis met elkaar en kan ik u na een analyse vertellen welke behandeling het meest geschikt is voor u en welke producten het beste passen voor thuisgebruik.

Nel Schoenmaker

Huidverzorging

KENNISMAKING / BASIS BEHANDELING
Reiniging van de huid, dieptereiniging, epileren en/of harsen, onzuiverheden weghalen, verzorgend masker en afsluitend een dag-verzorging. 

50 min. | € 52,-

 

Huidverzorging

LUXE GEZICHTSBEHANDELING
Reiniging van de huid, uitgebreide dieptereiniging d.m.v. een exfolierende peeling, gevolgd door het opbrengen van een aan uw huid aangepaste ampul, desgewenst epileren en/of harsen, massage van gezicht en decolleté, een speciaal vliesmasker en we sluiten de behandeling af met
 dagverzorging en desgewenst een lichte make up.

90 min. | € 59,-

 

Huidverbetering

MET HET ALPHA-H PEELING CONCEPT    

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl. Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met de hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en anti-oxidanten.

Pro X Gel Peel

KENNISMAKING / BASIS ALPHA-H PEELING CONCEPT

De Pro x gel peeling heeft een sterk exfolierende werking en verbetert de structuur van de huid doordat de bovensten huidlagen versneld afschilferen.

De peeling is op basis van glycolzuur. Hierdoor wordt de celdeling van de huid gestimuleerd en de productie van collageen en elastine neemt toe. De huid zal er jonger, steviger uitzien en de teint heeft een fijnere en gelijkmatigere structuur:

– Reiniging en dieptereiniging
– Pro X Gel peel
– Massage van gelaat, nek en decollete
– Voedend masker
– Vitamineserum
– De behandeling wordt altijd afgesloten met een SPF 50+

90 min. | € 69,-

 

Precision Peel

ALPHA-H PEELING CONCEPT
Precision peel is een peeling op basis van AHA’s (alphahydroxyzuur) en BHA’s (betahydroxyzuur) voor een optimale exfoliatie. Deze peeling is krachtiger dan de Pro X GEL en bestaat uit 20% salicylzuur, 10% amandelzuur en 10% melkzuur, in combinatie met een lage pH waarde van 3,5.

De Precision Peel veroorzaakt een extreem versnelde vorm van huidvernieuwing met als doel het verminderen en/of vervagen van rimpels, littekens, acne, pigmentatieproblemen en het opfrissen van de huid.

Ook voor een gevoelige huid is deze peeling geschikt, omdat de kans op irritatie kleiner is bij salicylzuur dan bij glycolzuur.

– Reiniging en dieptereiniging
– Precisionl peel
– Massage van gelaat, nek en decollete
– Voedend masker
– Vitamineserum
– De behandeling wordt altijd afgesloten met een SPF 50+

90 min. | € 69,-

 

PERSOONLIJK SKIN PLAN

ALPHA-H PEELING CONCEPT    

Beide Alpha-H kuren bestaat uit 6 behandelingen, waarin steeds per keer gekeken wordt, wat de huid nodig heeft om zo het best mogelijk resultaat
te behalen. 

KUUR 6 BEHANDELING € 390,- 
(incl. een gratis dag verzorging SPF50)

Verven

wimpers € 15,-
wenkbrauwen € 15,-

Harsen

bovenlip en/of onderlip € 15,-
oksels € 20,-
onderbenen  € 27,50
onderbenen en bovenbenen  € 46,50

PERSOONLIJK STIJLPAKKET

HUID, KLEUR EN STIJL IN ÉÉN    

Omdat er veel mogelijkheden zijn zowel in gezichtsbehandelingen als in een persoonlijk kleuranalyse, stijladvies of een personal powerkleuranalyse, heb ik een aantal combinaties gemaakt zodat het kiezen gemakkelijker is:

Kleuranalyse of Stijladvies +
Gezichtsbehandeling 

Bij een kleuranalyse of stijladvies:
1 gezichtsbehandeling voor € 35,-

KLeuradvies + Stijlanalyse

Een kleuradvies en stijlanalyse tsamen voor € 200,-

Personal Powerkleur Analyse + Gezichtsbehandeling

Bij een Personal Powerkleur analyse van € 149,-
1 gezichtsbehandeling en make up advies voor € 35,-

Aanbieding gezichtsbehandeling

Spreek je 3 behandelingen met een tussenpoos van 5 weken in één keer af, dan betaal je slechts € 52,- per keer ipv € 59,-. Dit geldt voor de Luxe gezichtsbehandeling van € 59,-