Je huid is je visitekaartje

Je huid is belangrijk voor je, het is immers je visitekaartje en deze wil je graag zo mooi mogelijk verzorgd en stralend laten zien. Vandaag aan de dag kan je de toekomst van je huid op een positieve manier beïnvloeden door gezond te eten, voldoende beweging, goede verzorging thuis en het juiste verzorgingsconcept in de salon, met of zonder apparatuur.

 

Natuurlijke aandacht voor je huid

Wanneer je jezelf regelmatig een gezichtsbehandeling gunt in de salon (eens in de zes tot acht weken) en thuis de juiste producten gebruikt, bereik je altijd resultaat. Je zal zien dat de conditie van je huid verbetert.

Voordat we gaan behandelen is er een intake gesprek waarin we samen kijken naar de belangrijkste punten die ertoe bijdragen de behandelingen te optimaliseren. Hierna volgt de huidanalyse en behandeling. Er is al een kennismakingsbehandeling voor € 62,50. Alle behandelingen kun je bekijken op de pagina Pakketten.

Een greep uit onze behandelingen

Kennismaking

Reiniging van de huid, dieptereiniging met peeling, desgewenst epileren of harsen. Keuze uit massage of masker, afgesloten met dagverzorging.

Kennismakings behandeling 60 min. | 62,50

 

ALPHA-H Huidverbetering

Het ALPHA-H Peeling Concept is geschikt voor iedereen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl. Wat ALPHA-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met de hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en anti-oxidanten.

Onze Merken

Pure in Beauty & Style werkt met eerlijke en natuurlijke huidverzorgingsmerken.

ALPHA-H

MALU-WILZ

LAVIESAGE

Laatste Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Pure in Beauty & Style!

Update januari 2022

Update januari 2022

Als je (milde) klachten hebt die passen bij het coronavirus, zeg dan je afspraak af. Dat geldt ook wanneer je recent met iemand in aanraking bent geweest met het coronavirus. Afzeggen is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Dit kan telefonisch (voicemail inspreken), via...

Update maart 2021

Update maart 2021

Lieve klanten, We beginnen deze nieuwsbrief met bijzonder leuk nieuws waarvan je waarschijnlijk al op de hoogte bent. Op 3 maart mogen we weer open! Hoera, wat een opluchting. En wat een lieve reacties en medeleven hebben jullie gegeven. Ook wil ik iedereen bedanken...