Je huid is je visitekaartje

Je huid is belangrijk voor je, het is immers je visitekaartje en deze wil je graag zo mooi mogelijk verzorgd en stralend laten zien. Vandaag aan de dag kan je de toekomst van je huid op een positieve manier beïnvloeden door gezond te eten, voldoende beweging, goede verzorging thuis en het juiste verzorgingsconcept in de salon, met of zonder apparatuur.

 

NATUURLIJKE AANDACHT VOOR JE HUID

Wanneer je jezelf regelmatig een gezichtsbehandeling gunt in de salon (eens in de zes tot acht weken) en thuis de juiste producten gebruikt, bereik je altijd resultaat. Je zal zien dat de conditie van je huid verbetert.

Voordat we gaan behandelen is er een intake gesprek waarin we samen kijken naar de belangrijkste punten die ertoe bijdragen de behandelingen te optimaliseren. Hierna volgt de huidanalyse en behandeling. Er is al een kennismakingsbehandeling vanaf € 52,-. Alle behandelingen kun je bekijken op de pagina Pakketten.

EEN GREEP UIT ONZE BEHANDELINGEN

Kennismaking

Reiniging van de huid, dieptereiniging met peeling, desgewenst epileren of harsen. Keuze uit massage of masker, afgesloten met dagverzorging.

50 min. | 52,-

 

ALPHA-H Huidverbetering

Het ALPHA-H Peeling Concept is geschikt voor iedereen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl. Wat ALPHA-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met de hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en anti-oxidanten.

Kleuranalyse

Wil je weten wat je het beste staat, wat jouw persoonlijkheid in het uiterlijk doet stralen? Een kleurenanalyse heeft als doel om je weg wijs te maken welke kleuren je het mooiste maken. Hiervoor gebruik ik het systeem van de seizoentypes.

90 min. | 95,00 incl. persoonlijke kleurenwaaier

Onze Merken

Pure in Beauty & Style werkt met eerlijke en natuurlijke huidverzorgingsmerken.

ALPHA-H

MALU-WILZ

LAVIESAGE

Laatste Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Pure in Beauty & Style!

Welkom terug!

Welkom terug!

Lieve allemaal, Vanaf vandaag 11 mei 2020 mogen wij weer open! Ik zie er erg naar uit jullie weer te ontmoeten in de salon. Klik op de afbeelding om ons hygiëneprotocol te bekijken. Hartelijke groet, Nel