Geef je vitaliteit Kleur!

 “Als kleurrijke vitaliteitscoach laat ik je voelen en zien wat jouw Persoonlijke Kleuren voor je kunnen betekenen en hoe je deze positief kunt inzetten voor een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen, je goed voelen en jezelf gunnen om de allermooiste versie van jezelf te zijn.” – Nelleke Schoenmaker

nel-schoenmaker-pure-in-beauty

Voel je je steeds opnieuw gefrustreerd als je met de verkeerde kleur/stijl kleding thuis komt?

Terwijl je in de winkel toch echt dat dat je de juiste kleur, maat en stijl had gevonden. Bovendien was de verkoopster heel enthousiast en vond ze dat het je geweldig stond. Ruilen of terugbrengen lukt niet, het was uitverkoop. Nu zit je wederom met de verkeerde kleding. Je trekt je oude, vertrouwde kloffie maar weer aan en zucht dat je altijd wel een grijze muis zult blijven met een nietszeggende garderobe.

Hoe zou het voor je zijn als je vanaf nu geen kledingmiskopen meer zou maken, dat je iedere ochtend blij je kledingkast kan openen en gelijk de goede kledingkleur en match kan pakken voor die dag?

Dat zou je heel veel tijd en geld en vooral frustratie besparen. Bovendien krijg je nu ook beter zicht op je online aankopen en je ook hier de plank niet meer misslaat. Ben je gelijk af van dat zenuwachtige gedoe van het terugsturen naar de online shop. We creëren en mooie en goed samengestelde garderobe voor elke gelegenheid waar je blij van wordt die bovendien betaalbaar is, ook toepasbaar is voor je online zoom meetings.

Vanuit mijn liefde en passie voor kleur en stijl help ik je graag dit doel te bereiken. Je kunt bij mij terecht voor persoonlijk kleuradvies, persoonlijk stijladvies en kleuren met impact, je persoonlijke kracht kleuren, deze passen bij jou innerlijk.

Kies je voor één advies of liever voor het totaalconcept, laat je dan vrijblijvend adviseren en bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek. Hierdoor weet je gelijk of dit iets voor jou is. Je bent van harte welkom alleen, samen met een vriendin of dochter/zoon, zakelijk of privé.

Kleuradvies

Waarom staan bepaalde kleuren fantastisch en zie je er in andere kleuren jaren ouder uit? Elk seizoenstype heeft zijn eigen specifieke kleuren en kenmerken, kleuren die je laten stralen. Dit is voor een ieder uniek en zeker voor iedereen haalbaar. En eerlijk is eerlijk: wie wil er nu niet op zijn mooist uitzien?

Stijladvies

Je kunt maar een keer een eerste indruk maken en het is belangrijk om die indruk te laten kloppen met wie je bent.

Een gevoel van vertrouwen en gemak bij wat we dragen, geeft positieve signalen af aan anderen, terwijl een ongemakkelijk gevoel negatieve energie uitstraalt.

En mode kun je kopen, stijl niet!

Als je wilt kun je er nu elke dag fantastisch uitzien. Natuurlijk kost dit in het begin tijd en aandacht. Het gaat tenslotte om de totale uitstraling en dat is niet niks. Gun jezelf een jaar zodat er ieder seizoen gelegenheid is om kleine zaken te verbeteren en je nieuw verworven stukken eigen te maken. En heus je zult zien combineren wordt gemakkelijker, je ziet meer mogelijkheden, daardoor heb je minder snel mis- en impulsaankopen.

Hopelijk begin je nu ook steeds enthousiaster te worden door het dragen van jouw kleuren en hoe leuk is dat!

Je Persoonlijke Kracht Kleur: Gun jezelf meer persoonlijke Kracht en vitaliteit met dit bijzondere cadeau voor jezelf

Herken je dit:
Er gebeuren zoveel dingen in het dagelijkse leven waardoor je uit je kracht of evenwicht gehaald kunt worden. En als je dat gebeurt dan voelt het leven zwaarder, word je niet blij van jezelf en geniet je minder van alle mooie dingen in je leven. Daardoor is de ontwikkeling van je (Persoonlijke Kracht) zo’n belangrijk onderwerp om dagelijks mee aan de slag te gaan.

Maar moet je nu ook al je Persoonlijke Kracht versterken?
Misschien ben je al eens begonnen met een training, boek, workshop of online cursus, maar kwam er na een paar dagen toch weer iets tussen. En natuurlijk wil je beste versie van jezelf worden en er elke dag goed uit zien. Maar hoe je dat nu, waar begin je en wat doe je wel en wat doe je niet? En moet je dat dan helemaal alleen doen? Hoe doen anderen dat dan? Je hebt het al zo druk en vindt alles al zo moeilijk, hoe vind je hier nu de tijd voor? Je wilt je gewoon lekker voelen en er niet teveel met jezelf bezig zijn.

Wat als je stap voor stap uitleg krijgt?

  • Hoe je jouw week krachtig start en het ook volhoudt.
  • Hoe je kleur inzet voor jouw zichtbaarheid.
  • Hoe je snel actie neemt voor meer energie
  • Hoe je keuzes maakt voor een betere balans
  • Hoe je juw uitstraling kracht bij zet
  • Hoe je jouw communicatie effectiever maakt
  • Hoe je meer verbinding maakt met jezelf
  • Hoe je meer plezier aantrekt
  • Hoe je beter herinnerd wordt
  • Hoe je blij wordt van jezelf