Mode kun je kopen, Stijl niet!

Daarom is het belangrijk om die indruk te laten kloppen met wie je bent. Een gevoel van vertrouwen en gemak bij wat we dragen, geeft positieve signalen af aan anderen, terwijl een ongemakkelijk gevoel negatieve energie uitstraalt.

 

Stijladvies

Het samenstellen van een perfecte garderobe, is meer dan het op de voet volgen van de mode. Mode is de manier waarop kleding, kledingstukken en accessoires in een bepaalde periode mooi worden gevonden. Het is “ in de mode”, meestal van korte duur. Bij stijl gaan we kijken welke kleding goed past en staat bij je figuur, zodat je een goede basis kan creeren waar je jaren mee vooruit kan. Als je items kiest die je goed passen heb je er jaren wat aan. Het is mooi als kleding zit als een tweede huid en je je prettig voelt in wat je draagt. Als je weet wat voor een lichaamstype je hebt kun je je sterke punten benadrukken en je mindere
sterke punten camoufleren.

Je stijl wordt bepaald door:

Silhouet van het lichaam

Zijn er ronde of rechte vormen, wat wil je laten zien en wat wil je camoufleren?

Proporties

Is je lichaam in evenwicht. Heb je korte benen of juist lange? Een kort bovenlichaam ten opzichte van je benen, dikke armen, allemaal punten waar we naar gaan kijken.

Lichaamslengte en beenderen structuur

 Ben je klein, gemiddeld of juist lang. Zware of juist fijne beenderenstructuur.

Persoonlijke Stijl

En ook heel belangrijk wat is je persoonlijke stijl, waar gaat je voorkeur naar uit, is het klassiek, modern, sportief of romantisch.

Onze pakketten

Persoonlijk stijladvies

Inclusief stijlboekje zodat je thuis zelf aande slag kan!

90 min. € 130,00