Balancing & Pore Refining Mask

Dit ontgiftende masker van Alpha-H is een ‘must have’ als je regelmatig last hebt van onzuiverheden of een te hoge talgproductie (snel glimmende huid of vettige T-zone). Het reinigt tot diep in de poriën, absorbeert talg en vuil zonder de huid uit te drogen en brengt de talgproductie weer in balans.

Geschikt voor alle huidtypen

In het bijzonder bij een vale teint, grove poriën, onzuivere huid, acne, (acne)littekens of een droge huid. De werking is krachtig en effectief; toch is het masker mild genoeg voor de gevoelige huid. Dit masker helpt de huideigen vet-/vochtbalans en de talgproductie weer in balans te brengen, werkt ontstekingsremmend en helpt het de huid te kalmeren en helen.

Het vermindert puistjes, sluit de poriën, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en bevordert de doorbloeding voor een frissere teint. Vrij van parabenen, minerale olie, siliconen, sulfaat (SLS) en dierlijke ingrediënten (vegan friendly). Niet getest op dieren. De pH waarde van dit product is 7 – 7.8.

Let op: dit product bevat vitamine A. Daarom NIET gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

Meer informatie

Bij Pure in Beauty kun je terecht voor diverse hydraterende behandelingen. Ook bieden we hoogwaardige huidverzorginsproducten van Alpha-H. Neem contact met ons op voor meer informatie.