Hoe de huid het beste herstelt na de Zomer
van zon, zee, wind en strand

Je herkent het vast, na zo’n héérlijke warme zomer is je haar opgelicht en zomers blond. Je huid is gebruind en heeft een gezonde kleur. Héérlijk! Maar ook is de huid droger en zie je vaak meer pigmentvlekken. Ai!, daar wordt je niet blij van. Om je huid weer in topconditie te brengen heb ik hiervoor een behandelplan opgesteld:

• Een reiniging gevolgd door een intensieve diepte-reiniging(peeling), extra vochtampul, massage en een after-sun mask, speciaal om de droge huid te herstellen. Je zult zien dat je huid er zienderogen van opknapt. Na 1 keer zie je al resultaat en omdat 1 keer niet voldoende is heb ik een mooie aanbieding voor 3 keer gemaakt n.l. ‘Facial-Voordeel’.
Je boekt deze behandelingen met een tussenpoos van 5 weken in één keer en je betaalt slechts € 50,- per behandeling i.p.v. € 58,-.

Je huid zal door deze frisse najaar-start er opnieuw gezond en fris uitzien.

malu-wilz-herfst

• Vervolgens besluit je om jezelf weer eens mooi op te maken, maar hoe zit het eigenlijk met de houdbaarheid van je make-up producten?

Ik las een artikel hierover en vond dat zéér de moeite waard om in deze nieuwsbrief daar aandacht aan te besteden, want dat onze handtas en telefoon een broeihaard van bacteriën kunnen zijn is bij de meesten van ons wel bekend.

En omdat we niet eindeloos met het doosje oogschaduw kunnen doen hier wat tips die ik voor je hebt nagezocht:

• Foundation, altijd donker en koel bewaren. Als je je foundation niet elke dag gebruikt is de koelkast de juiste plek hiervoor. Gemiddeld is een foundation 1 jaar houdbaar. Kwasten en sponsjes goed reinigen, liefs iedere maand.
• De houdbaarheid van een mascararoller is ongeveer 6 maanden. Houd je mascara voor jezelf en leen deze niet uit.
• Lipsticks en oogschaduw doen het beter, die hoef je pas na 1 jaar te vervangen. Ook oogpotloden kunnen langer mee want deze slijp je immers vaak.
• Dag- en nachtcrème. Meestal staat er een houdbaarheidsdatum op maar na opening kun je deze beter na 6 maanden vervangen. Gebruik je iedere dag je dag-/of nachtcrème dan is deze uiteraard op binnen deze tijd.

Om de Herfst goed te beginnen, hier een blik van de Herfst/Winter kleuren 2018 zoals Pantone¹ deze ons ieder jaar laat zien. Laat je inspireren door deze vrolijke kleuren, want deze kleuren zijn opvallend vrolijk en vrij fel. Bij het geel, lila en oranje in het kleurenpalet denk je niet meteen aan de Winter.

Pantone is de naam van het bedrijf dat kleurcoderingen publiceert. Het zijn gestandaardiseerde kleuren die overal ter wereld hetzelfde zijn.

De Herfstachtige kleur donkerrood, petrolachtig blauwgroen en het olijfgroen passen meer bij het najaar. Verrassend is dit wel. Het laat zien dat ook kleur en mode altijd in beweging zijn. De kleuren voor de Herfst en Winter geven uitdrukking aan individualiteit, vindingrijkheid en creativiteit. Dus de focus op zelfexpressie en kleuren waarmee we de verouderde seizoensgebonden structuur loslaten.

In het palet zien we dan ook wijnrood, klaproosrood een frisse kleur blauw (kobalt) kerriegeel en olijfkleurgroen, het oranje van de vallende bladeren, paars, zacht lila, limegeel, blauwgroen, mellow rose oftewel Engelse roos. De 5 basiskleuren zijn: donkerblauw, romig wit, beige, tijdloos grijs en gemakkelijk bruin.

Ben je benieuwd welke kleuren jou mooi staan en welke harmoniëren met zowel je innerlijk als je uiterlijk, maak dan een afspraak voor een Kleuranalyse of je Powerkleur.

Graag tot ziens in de salon,
Nel Schoenmaker
Tel. 06-52547423
Pure in Beauty & Style